Un nou drog sintetic face furori în cluburile din România. ONG-urile care se ocupă cu lupta anti-drog trag un semnal de alarmă cu privire la nepăsarea autorităților competente:

”CIADO Romania, avertizeaza autoritatile romane ca un nou tip de ecstasy, a invadat cluburile cu profil house din Romania . Nu suntem surprinsi, de faptul ca Agentia Nationala Antidrog, nu cunoaste acest fapt , ineficienta institutiei fiind dovedita de ultimul raport al Curtii de Conturi .

Privim cu multa ingrijorare actiunile Agentiei, ce se adreseaza consumatorilor neglijand in mod inexplicabil zonele de risc , cum ar fi tinerii 16-24 ani, carora sa se adreseze cu programe de prevenire , targetate profilului psihologic al secolului XXI . Noul drog, poarta denumirea de Orange Dom Perignon si se comercializeaza de 5 zile in Romania . Voluntarii CIADO , au realizat protestul nostru, fata de nestiinta autoritatilor romane, intr-un club din Bucuresti , folosind pilulele Dom Perignon”, se spune în cominicatul remis redacției revistablogurilor.ro

Comentariile sunt închise.