Desi Lazar Gigel presedintele executiv al CIADO Romania cel mai titrat ONG din Romania , a fost solicitat intr-o importanta institutie europeana , a decis sa continue activitatea in beneficiul romanilor . Primarul Ontanu a dezvoltat cel mai complex program Arta Contra Drog , gestionat de Lazar Gigel lucru ce l-a convins ca Romania poate fi responsabila prin autotiratile sale fata de acest flagel . Vocea Clujului se alatura primarului Niculai Ontanu si apreciaza ca l-a determinat pe Lazar Gigel sa ramana in tara. Cel mai puternic specialistin politicile antidrog este un prieten drag al nostru, oricand binevenit la Cluj-Napoca. Prin sondajele sale de o acuratete fara precedent, CIADO a demostrat in preajma alegerilor prezidentiale ca Vocea Sa este cea a dreptatii, indiferent de consecintele care s-au abatut ulterior asupra lui.

Ne amintim cu drag, de curajul si verticalitatea sa, si republicam sodajul care l-a dat cu o exactitate de ceas german pe KW Iohannis presedinte al Romaniei.

Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului publică un sondaj care dă peste cap încrederea susținătorilor lui Victor Ponta care-l văd deja ales președinte.  În turul al doilea sunt regiuni în care bătălia dintre   liberalul Klaus Iohannis și social-democratul Victor Ponta este câștigată detașat de primarul Sibiului.

Sondajul s-a realizat prin sucursalele CIADO , la care au participat 1500 subiecți, cu varste cuprinse între 22-65 ani, potrivit știripesurse.ro.

Iată rezultatele sondajului CIADO, pe regiuni:

BANAT (7% din electorat): Victor Ponta- 39%, Klaus Iohannis 61%.

BUCUREȘTI (10% din electorat): Victor Ponta- 41%, Klaus Iohannis 59%.

TRANSILVANIA (25% din electorat): Victor Ponta- 34%, Klaus Iohannis 66%.

MOLDOVA (20% din electorat): Victor Ponta- 57%, Klaus Iohannis 43%.

MUNTENIA ȘI OLTENIA (33% din electorat): Victor Ponta- 58%, Klaus Iohannis 42%.

DOBROGEA(5% din electorat): Victor Ponta- 60%, Klaus Iohannis 40%.

În concluziile sondajului, se precizează că „dacă luăm în calcul numărul-record de români din străinătate (147.754) ce s-au prezentat la vot în anul 2009, și faptul că peste 78% din voturi au mers spre candidatul dreptei, putem aprecia că ACL ar câștiga alegerile. Contează dacă românii din Diaspora au votat în anul 2009 candidatul dreptei ca nume sau conceptul de dreapta. Toate sondajele de până acum au fost comandate direct sau indirect de PSD, mai spune sursa citată.

Comentariile sunt închise.