Renumitul artist și profesor universitar Grigore Lese s-a alăturat campaniei naționale Arta Contra Drog, prin susținerea unui număr de 12 concerte interactive de natură să creeze o anumită stare care te împlinește, te face om întreg.

Horile, cântările pe care le va aduce, induc magia, stăpânesc imaginația, însoțesc omul pe lumea asta. Așadar, ritm și polifonie țărănească, hori și strigături, glas de fluier și de cimpoi, pe scurt, o lume fabuloasă, vie, în care fiecare își va găsi neamul și rostul.’

Evenimentul face parte din proiectul național cultural ‘Artă Contra Drog’ 2015, inițiat de CIADO România și Asociația Culturală Dracula, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, cu sprijinul Agenției Naționale Antidrog.

Scopul social al concertului, este de a informăm publicul asupra simptomatologiei tânărului consumator de droguri și reacția părinților față de aceștia fapt pentru care toți spectatorii vor primi la intrarea în sălile de spectacol material specific de informare.

Ora 13.00 vor fi organizate conferințele interactive ‘Tinerii și Propriile lor Valori’ în care specialiștii CIADO România și ai instituțiilor partenere, nu va îndemna tinerii, să nu consume droguri, ci le va arăta de ce să nu consume droguri. Caracterul interactiv al Conferințelor va arăta tinerilor ca întotdeauna există alternative în viață și ca alegerea le aparține.

Accesul la evenimentul Grigore Leșe, se face pe bază de bilet donație cu valori cuprinse între 50—100 lei, în funcție de categorie. Acestea pot fi procurate de la sălile de spectacol.

Invităm publicul să ‘consume’ arta de calitate, invităm publicul să fie informat, asupra riscurilor la care tânăra generație este expusă.

Program:

2 martie — Brașov (Teatrul Dramatic),

3 martie — Mureș (Palatul Culturii),

4 martie — Alba (Casa de Cultură a Sindicatelor),

6 martie — Sibiu (Casa de Cultură a Sindicatelor),

7 martie — Cluj (Casa de Cultură a Studenților),

8 martie — Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor),

10 martie — Satu Mare (Casa de Cultură a Sindicatelor),

12 martie — Oradea (Casa de Cultură a Sindicatelor),

13 martie — Arad (Teatrul Ioan Slavici),

14 martie — Timișoara (Filarmonica Banatului),

15 martie — Reșita (Casa de Cultură a Sindicatelor),

16 martie — Petroșani (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Biroul de presă

Comentariile sunt închise.